Mijn recepten
Ik ben gek op kook- en bakboeken. Tijdens het lezen van recepten, kan ik al zo’n beetje proeven hoe het gaat smaken, maar ook echt koken volgens een recept…dat kan ik dus echt niet! Al kokend of bakkend bedenk ik allerlei uitstapjes, zodat men bij mij echt nooit 2 keer hetzelfde eet.
Ik ben van plan op deze pagina recepten te zetten die erg goed zijn bevallen, maar ik daag je uit er je eigen versie van te maken, zodat het jouw eigen recept wordt.
Worteltaart
De regenboogwortels, die we van het voorjaar gezaaid hebben, stonden een beetje verstopt onder de kapucijners (en onkruid ) en werden een soort 'vergeten groenten' ?. Gevolg.... flink uit de
Limoncello
Wat doe je als je bij een fijne B&B in Peschici bent en je van de eigenaresse te horen krijgt dat je zoveel biologische, onbespoten citroenen van de boom mag halen
Vlierbloesemsiroop
Toen we onze pallets bij Emke, een mede-cursist van de permacultuur-moestuincursus, gingen brengen, kregen we een flesje heerlijke, eigen gemaakte vlierbloesemsiroop mee. Lekkere dorstlesser met een scheut bruiswater! Nu staat recht
Torte di Mele
Torte Di Mele Deze taart heb ik voor het eerst geproefd in ons favoriete vegetarische restaurant Betty's in Amsterdam, waar Gido en Carolien al ruim 30 jaar de sterren van
Boerenkoolpesto
Boerenkoolpesto De vorige bewoners van ons huis waren fervente moestuinierders, wel op de 'ouderwetse' manier, maar alles stond er geweldig bij toen we het huis voor het eerst zagen. Bij